CFMOTO CForce 520 EFI 4×4 DLX

We hebben goed nieuws voor de extreem gepassioneerde. Het CF-MOTO ATV-bedrijf heeft de nieuwe CFORCE 520 gelanceerd, en we hebben het zo snel mogelijk. CF Moto, een bedrijf dat door alle ATV-liefhebbers bekend is, is al enige tijd aanwezig op de Belgische markt. Opgericht in 1989, heeft deze producent met oorsprong in China een snelle stijging gezien en vertegenwoordigers in meer dan 70 landen over de hele wereld bereikt. Momenteel wordt het beschouwd als het topbedrijf bij de vervaardiging van scooters, motorboten, motorfietsen, nutsvoertuigen en ATV’s. Deze laatste hebben zich bij de reeds grote modellencollectie, CF MOTO 520 CFORCE voor 2 personen aangesloten.

Wat we zeker weten is dat het betreffende model wordt aangedreven door een nieuwe EFI-motor met een 4-cilinder 4-kleps cilinder. Het wordt aangedreven door het meest waarschijnlijke elektrische type, het Bosch-model, dat vermogen zal ontwikkelen rond 39-42 pk.
De ontsteking zal van het type ECU zijn. Dit betekent dat er een elektronische besturingseenheid is die een reeks aandrijfelementen in het geval van een verbrandingsmotor controleert om een optimale werking te waarborgen.  Dit heeft het mogelijk gemaakt om het brandstof-luchtmengsel te optimaliseren, het koppel en het brandstofverbruik te verbeteren. Koelen van de motor gebeurt met vloeibaar, waardoor een veel betere prestatie wordt bereikt

 

Plaats een reactie