CFMOTO is gespecializeerd in Research and design, ontwerpen en fabriceren van watergekoelde motoren van 125CC tot 800CC, motorfietsen, scooters, en quads (ATV) en utility vehicles (Side by Side). Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector, beoogt CFMOTO het ontwikkelen van kwaliteitsproducten en behoren ze top de top van deze motorsportindustrie wereldwijd.

CF Moto Quad
CF Moto quad – de kwaliteitsquads die tot het topsegment wereldwijd behoren. Sinds 1989 verkoopt CF-moto quads en motoren van uitzonderlijke kwaliteit waarbij design, vermogen en prijs optimaal tot elkaar in verhouding staan. Bekijk hier de voorraad nieuwe quads en gebruikte quads en maak uw keuze uit het assortiment van Deforce in Roeselare
Met een groot onderzoeks- en ontwikkelingsteam worden met de grootste zorg en precisie de nieuwe modellen ontwikkeld. Deze CF Moto Quads kenmerken zich door een fris uiterlijk en betrouwbare techniek met veel bekende componenten. Onder andere onderdelen van Bosch en Delphi elektronica zijn terug te vinden in deze rasechte werkpaarden.
DEFORCE Quads biedt plezier voor jong en oud met een groot assortiment utility quads van CF Moto. Daarnaast krijgt u gegarandeerde kwaliteit bij een CF-moto quad door de 2 jaar fabrieksgarantie. Nagenoeg alle modellen zijn gemakkelijk op kenteken verkrijgbaar!

Plaats een reactie