NECO alexone 125i
De nieuwe maxiscooter van NECO

Tijdloos getekende lijnen, onafhankelijk design en moderne technologie niet alleen maar leiden tot vreugde van het rijden, maar het definiëren van uw eigen filosofie.

Een representatieve uitstraling, lifestyle en esthetiek die vakkundig belicht en bevordert een zelfbewustzijn buiten de norm.
Prachtig afgewerkte 125cc scooter met ledverlichting.

De ALEX-ONE straalt niet enkel Italiaanse elegantie en klasse uit maar heeft ook een pittige motor. Pure passie in grote stijl en een ongeëvenaarde look

.NIEUW voor 2017 is de alex-one uitgerust met injectiemotor(Een injectiemotor is een verbrandingsmotor waar de brandstof door middel van inspuiting (injectie) in de verbrandingskamer terechtkomt, in plaats van in een luchtstroom door een carburateur. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik.

Enkele van de elementen die in de Maxiscooter zijn de LED achterlichten, remschijven op beide assen,tank met een capaciteit van 14 liter brandstof wielen 14 inch vooraan 13 inch achter . Met een tweezitter zadel met passagiers steun zit hij heel confortabel . Het heeft ook een ruime kofferbak met een capaciteit voor 1helm +allerhande kleding in te bergen.NECO zelf en biedt een alternatief voor degenen die een grote scooter willen, maar met een betaalbare speciale prijs €2599