Een ssv 100% Europees !!!
Spaans ontwerp
chassis Belg
Aprilia motor
Bosh – Magneti Marelli – Hella …

Hou je van lange, extreme reizen? Kruis wilde gebieden op slechte wegen en steenpaden? Asfalt, terrein, stenen en zand zijn alle uitdagingen waarmee de nieuwe RBS Adventure 900 u gemakkelijk en flexibel kunt ontmoeten. Een voertuig voor degenen die hun grenzen willen testen en ze overwinnen. Of met andere woorden, een voertuig voor chauffeurs die authentieke avonturen zoeken zonder het plezier van rijden te verliezen.
U kunt nu elk type terrein in een naast elkaar voertuig, dat voldoet aan al uw rijbehoeften, overwinnen. Met een tank van 40 liter en een motor met optimale efficiency, niets zal u stopt op het asfalt en spoor en ongewenste stops zal een slecht geheugen. Daarnaast is standaard apparatuur aanzienlijk verbeterd. Dit side-by-side voertuig is uitgerust met een nieuw compartiment geïntegreerd in het dashboard waarmee u kleine items binnen handbereik kunt houden.
Met tractieregeling TCS, RBS Avontuur 900 reageert dynamisch op elke situatie, dankzij de nieuwe traction control systeem dat het mogelijk maakt om ongewenste motorverliezen voorkomen. Bovendien, zijn enorme vermogen en koppel van de motor 4-takt twee vloeistofgekoelde cilinders bij aan de uitstekende dynamische gedrag van het voertuig.
Beter ontwerp en betere voordelen
RBS Avontuur 900 wordt ook gekenmerkt door de singulariteit van het nieuwe ontwerp voor de bescherming tegen wind en regen gesteld door de voorruit, de verbeterde stoelen, ruimte en een zorgvuldig bestudeerde ergonomie comfort aanwezigheid verbeteren dit indrukwekkende voertuig.

 

€18890

Plaats een reactie