ELEKTRISCHE STEP

Elektrische step – Opvouwbare Elektrische Step Max. Snelheid 25 km/u, 20 km Bereik

MEEST BETROUWBARE SCOOTER: De opvouwbare elektrische scooter wordt geleverd met een eenvoudige handleiding. De E-Scooter heeft een display om u de staat van de batterij te tonen: 4 LED-lichtjes die branden wanneer de batterij volledig opgeladen is. De LED-lichtjes vallen een voor een uit wanneer de batterij leeg loopt.

KICK ASS DESIGN: De balansscooter heeft een LED voor- en achterlicht, reflectoren aan de wielen .
Het is ook een geweldig cadeau voor je tiener. Laat ze enthousiast zijn en laat ze genieten van de goede dingen die de nieuwe technologie biedt met deze fantastische elektrische step! In plaats van binnen te zitten kijken naar de nieuwste Netflix of het nieuwste videogame spelen, laat ze naar buiten gaan en genieten van de zon.

MIS DIT FANTASTISCH CADEAU NIET: Dit is het ultieme geschenk voor uzelf of uw partner. Besteed minder tijd aan woon-werkverkeer en meer tijd aan elkaar! Gemak ligt nu binnen handbereik. Je hebt geen excuses om vast te zitten in het verkeer of om een omweg te moeten maken, omdat wegen te smal zijn.

SPECIFICATIES: De op batterijen werkende scooter weegt 12 kg en heeft een maximumsnelheid van 25 km/h. Maximaal gewicht 120 kg. Max. klimgradiënt is 15 graden. De oplaadtijd is 3 uur en het kan 20 km rijden in perfecte omstandigheden

PRIJS € 399