Neco AZZURO GP50 nieuw 2019(euro4)

Neco AZZURO GP 50 nieuw 2019(euro4)

De scooter is een middenklasse-model, betrouwbaar en comfortabel tegen zeer lage prijzen. Nu met dubbel zadel wat het comfort van zitten en rijden bevorderd

Neco azzuro 50 ,de azzuro straalt niet enkel italiaanse elegantie en klasse uit maar heeft ook een pittige motor. pure passie in grote stijl en een ongevenaarde look. Met zijn zuinige 4 takt motor verbruikt hij 1,8l met onder het zadel plaats voor een helm .
Dit voor de prijs van € 1549, btw in ,rijklaar ,2 JAAR GARANTIE
VERKRIJGBAAR IN KL A 25/u of KL B 45/u

SUPERMOTO TR 50SM

SUPERMOTO TR 50SM

Voor elke jongere die graag op een echte motorfiets wil rijden, is de TR 50 altijd een droom geweest.
De TR 50 SM is de beste keuze als het gaat om het krijgen van een onvergetelijke ervaring op een schakelbrommer.. Al het andere is van het hoogste niveau: assertieve styling, functies die normaal gezien te zien zijn op motoren met een grotere motor, een eersteklas afwerking, een perfecte mix van wendbaarheid en stabiliteit plus een fantastisch rijgevoel.Dit voor de prijs van €2199 is verkrijgbaar in de kleuren: Bleu/Black en Yellow/Black

PRIJS €2199,btw in ,rijklaar
2jaar garantie

KSR Moto GRS 125

Ontworpen door Kiska in Oostenrijk, heeft deze goed uitziende en betaalbare KSR Moto GRS 125 meer dan een voorbijgaande gelijkenis met een KTM Duke 125. Een beetje zoals de populaire oranje hertog, heeft de GRS 125 ook een felgekleurd stalen latwerkframe, ondersteboven vorken en een achterste monoschok.
De viertakt 125 heeft een handmatige choke, maar begint gemakkelijk genoeg op de knop en ondanks dat hij recht uit de kist was met nul kilometer op de klok, was het een schot in de roos. De zitpositie is comfortabel en neutraal, zonder belasting van de polsen, dankzij het opzwepende brede stuur. Vanaf het zadel zien de instrumenten er goed uit en bevatten ze een fantastisch uitziend digitaal display met een grote snelheidsmeter, brandstofmeter, uitschakeltijd, tijd en versnellingspositie-indicator. Ze zijn allemaal goed ingedeeld en gemakkelijk te lezen, net als de grote analoge tacho.
BESLUIT :Een degelijke en betrouwbare motor voor een betaalbare prijs .Het perfecte voertuig voor beginners en doorstarters!

prijs €2899